54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmand København

Skal du bruge en vognmand i Københavns Kommune? Kontakt ABN Kran & Grab ApS. Vi løser alle former for opgaver, fra kran – eller grabbeopgaver til oprydninger af byggepladser og alt derimellem. Læs mere om os og de opgaver, vi udfører, her på siden.

ABN Kran & Grab ApS – vognmand i København

Når du skal bruge en vognmand i København, er ABN Kran & Grab ApS det trygge valg. Vores vognmænd har alle den rette ekspertise og erfaring til at løse dine vognmandsopgaver på den mest optimale måde. De overholder naturligvis alle aftalte tidsrammer. Du bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Vi står klar til den aftalte tid. Derudover kommer der ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. ABN Kran og Grab ApS løser vognmandsopgaver for både private såvel som for virksomheder. Vi indgår gerne i faste partnerskaber. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Københavns Kommune. Så kontakt os i dag hvis du vil have et godt og uforpligtende tilbud hvad enten opgaven er i Brønshøj, på Østerbro, i Valby eller en adresse derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvilke opgaver kan ABN Kran & Grab ApS løse for mig?

Som vognmand i København kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe dig med at klare en lang række vognmandsopgaver. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når det kommer til at løse dine vognmandsopgaver. Med vores wirehejs kan vi for eksempel stå for kørslen med containere. Vores kran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Hvis du skal have nogle til at stå for leveringen og hejsningen af tunge byggematerialer, er det et job, ABN Kran & Grab ApS snildt kan løse for dig. Vores lastbil har også en smart grab. Den kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og diverse former for affald. Den kan endda grabbe det ind på svært tilgængelige områder. Du kan finde en liste her, over alle de opgaver ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med som vognmand i København.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare stå for leveringen af byggematerialer som vognmand i København. Vi kan også stå for den efterfølgende oprydning. Vi kan endda bortskaffe alt dit byggeaffald og den eventuelt overskydende jord. Der er en del ting, man skal overveje, når man skal bortskaffe byggemateriale. Videncentret Bolius har skrevet en informativ artikel, om de ting man skal huske, når man skal bortskaffe byggeaffald. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kran & Grab ApS står for bortskaffelsen af dit byggeaffald er du i trygge hænder. Vi sørger altid for, at bortskaffe byggeaffald korrekt efter de gældende regler i Københavns Kommune. Du kan i øvrigt læse mere om regler for byggeaffald i Københavns Kommune her. 

Udfyld gerne vores kontaktformular nederst på siden for et uforpligtigende tilbud eller mere information. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din vognmand i København

Her får du et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som vognmand.

ABN Kran & Grab ApS er det trygge valg, når du skal bruge en vognmand i Københavns Kommune. Vores erfarne vognmænd overholder altid alle aftaler.

Vi kan løse alle former for vognmandsopgaver for dig. Vi løser alt fra grabbe – eller kranopgaver til levering af byggemateriale og oprydning af byggepladser.

ABN Kran & Grab ApS er din vognmand hvad enten du er virksomhed eller privat. Det er ligegyldigt hvor i København du befinder dig, fra Valby til Østerbro eller en adresse derimellem, vi rykker med glæde ud til dig.