54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmand Ballerup

ABN Kran og Grab APS er din vognmand i Ballerup. Vi kan hjælpe dig med alt fra container kørsel til kørsel med grus og kran – og grab opgaver. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om din vognmand i Ballerup her på siden

Hvad er en vognmand? 

ABN Kran og Grab ApS er en vognmand, der kan hjælpe dig med at løse mange forskellige opgaver. Det betyder, at vi som vognmand i Ballerup både kan tilbyde kørsel af materiale, kørsel med containere, oprydning af byggemateriale og så videre. Vi klarer med glæde både store og små opgaver. Vores vognmænd har mange års erfaring og er naturligvis altid klar til at hjælpe, når du har brug for en vognmand i Ballerup og omegn. Kontakt os i dag for et godt tilbud hvad enten du er privat grundejer eller del af en virksomhed. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

ABN Kran og Grab ApS – din vognmand i Ballerup

Hos ABN Kran og Grab ApS har vi en bil, der både har kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi er meget fleksible og kan hjælpe dig med at løse mange forskellige opgaver. Vi kan for eksempel levere en container, hvis du har brug for det. Men vi kan også bruge vores grab til eksempelvis at hente dit haveaffald eller leverer grus. Vi kan endda også komme ind steder, der normalt kan være svære at komme til. Bilens lad kan tippe i tre forskellige retninger, så du kan få leveret dit grus/sand/sten og så videre præcis, hvor du gerne vil have det. Vores kran kan klare alle slags løfteopgaver op til 25 tons meter. Du kan finde en liste her over alle de forskellige opgaver ABN Kran og Grab ApS som vognmand i Ballerup kan hjælpe dig med at løse. ABN Kran og Grab ApS rykker naturligvis ud i hele Ballerup Kommune, fra Skovlunde til Måløv og alle byer derimellem.

ABN Kran og Grab APS og bortskaffelse af byggemateriale

Hvis du står tilbage med meget byggeaffald kan det være svært at overskue, præcis hvordan du skal bortskaffe det. Bolius har skrevet en interessant artikel om udfordringerne med bortskaffelse af byggemateriale. Du kan finde artiklen her. Som vognmand i Ballerup kan ABN Kran og Grab ApS hjælpe dig med at løse det problem. Vi kan hente en container, hvis du har fyldt den med byggeaffald. Og vi kan også stå for oprydningen og afskaffelsen af byggematerialet. Ved brug af vores vognmandsservice, kan du sikre dig, at byggematerialet fra dit byggeprojekt bliver afskaffet på en korrekt og lovlig måde. Som vognmand i Ballerup hjælper vi naturligvis både private og virksomheder med både afhentning af container og oprydning og bortskaffelse af byggematerialer, haveaffald med mere.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran og Grab ApS – vognmand i Ballerup – en opsummering

Skal du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran og Grab ApS, hvis du mangler en vognmand i Ballerup? Så kan du læse med her:

ABN Kran og Grab ApS er din vognmand i hele Ballerup, hvad end du befinder dig i Skovlunde, Måløv eller en by der i mellem.

Vores moderne og effektive lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs, så vi kan hjælpe dig med at løse mange forskellige opgaver.

Hos ABN Kran og Grab ApS har vi den rette ekspertise til at hjælpe dig, og vi overholder altid alle aftalte tidsrammer.