54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmand

Skal du bruge en vognmand på Sjælland? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS. Vi klarer alle former for vognmandsopgaver fra kran – og grabbeopgaver til containerkørsel og bortskaffelse af affald. Læs mere om din vognmand på Sjælland ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS – din vognmand på Sjælland

ABN Kran & Grab ApS udfører alle former for vognmandsopgaver på Sjælland. Vores erfarne vognmænd er klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en vognmand. Som vognmand kan ABN Kran & Grab ApS for eksempel hjælpe dig med at transportere sand, grus og jord. Med vores grab kan vi grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder. Vi kan også bruge vores grab til oprydning af din byggeplads, eller til at fjerne buske og affald. Med vores kran kan vi klare alle former for hejse – og løfteopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal bruge en vognmand til at levere tunge byggematerialer, der skal hejses ind på din byggeplads, er ABN Kran & Grab ApS klar til at hjælpe. Vi kan også stå for containerkørsel for dig. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab APS udfører blandt andet:

Her er et udpluk af, hvilke services indenfor vognmandskørsel, som vi specialiserer os i:

  • Containerkørsel

Til lastbilen har vi en wirehejs, som gør at vi kan transportere containere med eksempelvis jord eller grus

  • Kørsel af jord, grus med mere

Vi udfører alle opgaver inden for kørsel med grus og jord. Vores bil har 3-vejs tip, sådan at vi kan tippe jorden eller gruset på tre forskellige måder

  • Kørsel med byggemateriale
  • Hejseopgaver

Vi kan med vores bil udføre alle former for løfteopgaver op til 25 tonsmeter (TM)

  • Grabbeopgaver

Vores bil har blandt andet pallegafler, grab og kroge, som giver fleksibilitet til at udføre mange grabbeopgaver. Blandt andet kan vi grabbe jord, grus, affald, buske, haveaffald og meget andet

ABN Kran & Grab ApS – det sikre valg af vognmand

Det kan godt være svært at træffe en beslutning, når man skal finde en vognmand og samarbejde med. Derfor går vi hos ABN Kran & Grab ApS meget op i, at vores kunder føler sig trygge i vores hænder. Vi elsker glade kunder, og derfor er pålidelighed og kvalitet i højsædet hos os. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS som din vognmand, kan du altid være sikker på, at vi overholder alle aftaler. Dit projekt bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Når vi aftaler en tidsramme, overholder vi den også. Du får naturligvis heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – vognmand for virksomheder og private

ABN Kran & Grab ApS løser med glæde vognmandsopgaver for både virksomheder og private. Vi indgår også gerne i faste partnerskaber. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Kontakt os i dag, så vi kan få en samtale om, hvordan vi sammen løser dine vognmandsopgaver på den mest optimale måde.

Hvilke vognmandsopgaver kan vi løse for dig:

Her kan du læse de vigtige ting, du skal vide om hvilke opgaver, vi som vognmand blandt andet kan løse for dig.

  • Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til affald og buske. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder.
  • Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Levering af tunge byggematerialer er intet problem for os.
  • Containerkørsel klarer vi også uden problemer
  • Oprydning af din byggeplads og bortskaffelse af bygge – og haveaffald.
  • Kørsel med jord, grus, sand og så videre.