54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Lastbilskran København

Skal du bruge en lastbilskran i København? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud. Vores erfarne vognmænd løser alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser dine lastbilskran opgaver i København

Når du skal bruge en lastbilskran i København er ABN Kran & Grab ApS det trygge valg. Vores lastbilskran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vores erfarne vognmænd har alle den rette ekspertise til at løse dine kran opgaver på den mest optimale måde. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS, kan du altid være sikker på, at vi overholder alle aftalte tidsrammer. Dit projekt bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Der kommer naturligvis heller ingen økonomiske ubehageligheder fra vores side, vi elsker nemlig glade kunder. ABN Kran & Grab løser lastbilskran opgaver for både virksomheder og private i hele Københavns Kommune, fra Brønshøj og Vanløse til Valby, Østerbro og alle områder derimellem. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Selvom at ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at løse opgaver med vores lastbilskran i København, er det faktisk ikke det eneste vi er gode til. Som vognmand i København kan vi hjælpe dig med at løse en lang række opgaver. Vores lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi løser dine vognmandsopgaver. Vi står gerne for transporten af byggematerialer. Hvis de er tunge, kan vi hejse dem ind på byggepladsen med vores kran. Mindre ting som sand, grus, jord og så videre kan vi grabbe ind med vores smarte grab. Vi kan endda grabbe materialerne ind på svært tilgængelige steder. Vi kan også bruge vores grab til større ting som buske og affald. Hvis du har brug for en vognmand til at stå for containerkørsel, kan ABN Kran & Grab ApS også hjælpe dig med det. Læs mere om vores grab, og de opgaver, vi kan løse med den her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS kan levere dine eventuelt tunge byggematerialer ved brug af vores lastbilskran i København. Men vi tilbyder også at stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er fuldendt. Dette inkluderer naturligvis også bortskaffelsen af dit byggeaffald. Der er en del ting, man skal være opmærksom på, når det kommer til bortskaffelsen af byggeaffald. Bolius har skrevet en interessant artikel om emnet, som du måske finder interessant. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til oprydningen af din byggeplads og bortskaffelsen af byggeaffald, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for, at alt byggeaffald bliver bortskaffet korrekt efter de gældende regler. Det gælder naturligvis også, hvis du har fyldt en container med byggeaffald og hyrer os til at hente den og bortskaffe indholdet.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud på din opgave. Du finder kontaktformularen nederst på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til lasbilskran opgaver i København

Her er en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en lastbilskran i København.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter.
Vi er det trygge valg. Vores erfarne vognmænd løser dine kran opgaver på den mest optimale måde til den aftalte tid.
Fra vores base i Hvidovre rykker ABN Kran & Grab ApS ud til både virksomheder og private med vores lastbilskran i hele København.