54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Lastbilskran

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til kran opgaver

ABN Kran & Grab ApS er din professionelle samarbejdspartner, når du skal bruge en lastbilskran til kran – og hejseopgaver. Vores smarte og moderne lastbilskran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Så når du skal have leveret tunge byggematerialer, der skal hejses ind på din byggeplads, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe. Vi kan naturligvis både så for transporten og for kran arbejdet. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud med vores lastbilskran og løser opgaver på hele Sjælland. Så kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

ABN Kran & Grab ApS – det trygge valg til opgaver med lastbilskran

Hos ABN Kran & Grab ApS elsker vi glade kunder – ja vi lever faktisk af dem. Derfor går vi meget op i, at vi overholder alle aftaler. Når vi har aftalt en tidsramme, kan du regne med, at vi overholder den. Du skal ikke spilde din dyrebare tid på at vente på en lastbilskran, der pludselig er flere timer forsinket. Der kommer selvfølgelig heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Vores vognmænd er alle sammen pålidelige, så din opgave er i trygge hænder hos ABN Kran & Grab ApS.

ABN Kran & Grab ApS – for både virksomheder og private

ABN Kran & Grab ApS løser med glæde opgaver med vores lastbilskran for både virksomheder og private. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi indgår også gerne i faste partnerskaber.

Kontakt os i dag, så vi kan tage en samtale om, hvordan vi bedst sammen kan løse dine kran – og hejseopgaver på en optimal måde. 

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så skal vi hurtigst muligt kontakte dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til dine opgave med lastbilskran

Vores moderne lastbilskran kan klare alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter.

Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud med vores lastbilskran og løser opgaver på hele Sjælland.

ABN Kran & Grab ApS er det trygge valg. Vores erfarne vognmænd kan løse dine kran – og hejseopgaver for dig på en effektiv og optimal måde.