54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Rudersdal

Skal du bruge en grab i Rudersdal Kommune? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om os om vores arbejde med grab i Rudersdal her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i Rudersdal Kommune

ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt vognmandsfirma, der løser større og mindre opgaver med vores grab i Rudersdal Kommune. Vi er så heldige, at vi både har en moderne lastbil og erfarne vognmænd. Det betyder, at vi altid kan løse dine grabbeopgaver på en hurtig og effektiv måde. Vi kan grabbe alt fra sand, jord og grus til buske og affald. ABN Kran & Grab ApS løser gerne grabbeopgaver for både virksomheder og private. Vi indgår også gerne i faste samarbejder. ABN Kran & Grab ApS har base i Hvidovre og løser gerne opgaver med vores grab i hele Rudersdal Kommune, fra Holte til Vedbæk og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på dine grabbeopgaver. Du finder vores kontaktinformation her. 

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandskørselsopgaver for mig?

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtige gode til at løse opgaver med vores grab i Rudersdal Kommune. Men det er ikke den eneste vognmandskørselsopgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vi har, som sagt, en moderne lastbil. Ud over grab har den kran, pallegafler, kroge og wirehejs. Kranen kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Den kan for eksempel løfte tunge byggematerialer ind på byggepladser. Wirehejsen gør, at vi kan tilbyde containerkørsel. Det kan være praktisk, når man har brug for jordkørsel. Læs mere om jordkørsel her. Kort sagt, kan vi være meget fleksible, når det kommer til opgaveløsninger. Det gælder naturligvis ikke kun, når vi løser opgaver med vores grab i Rudersdal Kommune.

Kan ABN Kran & Grab ApS stå for bortskaffelsen af eksempelvis jord?

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare bruge vores grab til at grabbe jord ind på din grund. Vi kan også grabbe overskydende jord væk fra grunden og sørge for bortskaffelsen. Når man skal have bortskaffet jord, er der nogle ting, man skal huske. Hvis der skal bortskaffes mere end 1m3 jord, skal det meldes til Rudersdal Kommune. Du skal altid melde det til Kommunen, hvis du har mistanke om, at jorden er forurenet. Det gælder uanset mængden af jord, der skal bortskaffes. Derudover skal forurenet jord transporteres i en lukket container, så der ikke er mulighed for kontaminering af omgivelserne under transporten. Du kan læse mere om bortskaffelse af jord på Rudersdal Kommunes hjemmeside her.
Hvad enten vi skal stå for bortskaffelsen af jord, eller løse opgaver med vores grab i Rudersdal Kommune, er du i trygge hænder hos os.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Rudersdal Kommune

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, ABN Kran & Grab ApS er det rette valg, når du skal bruge en grab i Rudersdal Kommune.

ABN Kran & Grab ApS løser både større og mindre grabbeopgaver i hele Rudersdal Kommune.
Vi rykker med glæde ud til både virksomheder og private, og vi indgår gerne i faste samarbejder.
Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandskørselsopgaver. Kontakt os i dag for et godt tilbud.