54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Hørsholm

Skal du bruge en grab i Hørsholm? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om os og vores grab her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i Hørsholm

Skal du bruge et pålideligt firma til at løse din grabbeopgave? Så læs mere her! ABN Kran & Grab ApS løser både større og mindre opgaver med vores grab i Hørsholm. Vi hjælper naturligvis gerne både virksomheder og private, med deres grabbeopgaver, og vi indgår gerne i faste samarbejder. Vores vognmænd har alle stor erfaring og ekspertise til at løse din grabbeopgave på en hurtig og effektiv måde. Når du har lavet en aftale med os, overholder vi den, så dit projekt bliver ikke forsinket på grund af os. Vi har base i Hvidovre og løser gerne grabbeopgaver i hele Hørsholm Kommune, fra Rungsted Kyst til Sjælsmark og alle byer derimellem. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din grabbeopgave. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandskørselsopgaver for mig?

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare løse opgaver med vores grab i Hørsholm. Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandskørselsopgaver. Vores moderne lastbil har udover grab, kran, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være fleksible, når vi skal løse din vognmandsopgave. At lastbilen har wirehejs gør, at vi kan tilbyde containerkørsel. Dette er specielt relevant, når det kommer til jordkørsel. Læs mere om jordkørsel her. Vores kran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter, så vi kan sagtens hejse tunge byggematerialer ind på din byggeplads. Kort sagt er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe dig, hvad enten vi skal bruge vores kran, wirehejs eller grab til at løse din opgave i Hørsholm.

Kan ABN Kran & Grab ApS bortskaffe for eksempel jord?

ABN Kran & Grab ApS kan, som sagt, ikke bare løse opgaver, som leveringen af jord, med vores grab i Hørsholm. Vi kan også grabbe overskydende jord væk fra din grund, og sørge for, at det bliver bortskaffet korrekt. Når man skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal det meldes til Kommunen. Hvis jorden er forurenet, eller du har mistanke om, at jorden er forurenet, skal det altid meldes til Kommunen. Forurenet jord skal transporteres i en lukket container, så der ikke blæser noget af læsset under transporten. Du kan læse mere om det på Hørsholm Kommunes hjemmeside her. Når ABN Kran ApS står for bortskaffelsen af din jord og løser opgaver med vores grab i Hørsholm, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder og arbejder altid aktivt på, at du får en god oplevelse, når du vælger os.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Hørsholm

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, ABN Kran & Grab ApS er det rette valg, når du skal bruge en grab i Hørsholm.

Vores vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at løse både større og mindre grabbeopgaver for både virksomheder og private i Hørsholm.
Vi elsker glade kunder og sørger altid for, at du er i trygge hænder, når vi løser opgaver for dig med vores grab i Hørsholm.
ABN Kran & Grab ApS kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandskørselsopgaver, så kontakt os i dag for et godt tilbud.