54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Hillerød

Skal du bruge en grab i Hillerød? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS og dine muligheder her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for grabbeopgaver i Hillerød

Skal du bruge en grab til at løse en opgave for dig? Så er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe. Vi løser gerne både større og mindre opgaver med vores grab i Hillerød. Hos ABN Kran & Grab ApS er vi så heldige at have nogle vognmænd, der har den helt rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at løse din grabbeopgave. Vores smarte grab kan grabbe alt fra sand, grus og jord til større ting som buske, affald og byggematerialer. Vi kan endda grabbe det ind på svært tilgængelige områder. Vi har base i Hvidovre og løser med glæde opgaver med vores grab i hele Hillerød Kommune, fra Gørløse til Nødebo og alle byer derimellem for både virksomheder og private. Kontakt os i dag, for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandskørselsopgaver for mig?

ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at løse opgaver med vores grab i Hillerød. Men det er faktisk ikke den eneste form for vognmandskørselsopgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vores moderne lastbil har nemlig udover en grab også kran, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse dine vognmandsopgaver. Vores kran kan for eksempel klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Du kan finde mere information om vores lastbilskran her. Vi kan også tilbyde containerkørsel, da vores lastbil har wirehejs. Dette er relevant ved eksempelvis jordkørsel. Kort sagt er ABN Kran & Grab ApS det rette valg, hvad enten vi skal bruge vores, kran, wirehejs eller grab til at løse din opgave.

ABN Kran & Grab ApS står for bortskaffelsen af jord

Vores grab kan ikke bare stå for at grabbe materialer ind på din grund. Vi kan også grabbe materialer væk fra grunden igen og stå for bortskaffelsen. Hvis du eksempelvis har overskydende jord, kan vi grabbe det op i vores lastbil og sørge for, at det bliver bortskaffet korrekt. Der er en del regler, som man skal være opmærksom på, når det kommer til korrekt bortskaffelse af jord i Hillerød Kommune. Du kan læse mere om det på Hillerød kommunes hjemmeside her. Kort sagt skal man melde det til Kommunen, hvis man skal have bortskaffet mere end 1m3 jord. Det skal altid meldes til Kommunen, hvis jorden er forurenet, eller det mistænkes at jorden er forurenet. Forurenet jord skal transporteres i en lukket container under transporten, så den ikke kontaminerer omgivelserne under kørslen. Når du vælger ABN Kran & Grab ApS, er du i trygge hænder. Det gælder naturligvis både, når det kommer til bortskaffelsen af jord, og når vi løser opgaver med vores grab i Hillerød.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Hillerød

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS er det rette valg, når du skal bruge en grab i Hillerød.

ABN Kran & Grab ApS løser med glæde opgaver med vores grab i Hillerød for både virksomheder og private.
Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til byggematerialer, buske og affald.
ABN Kran & Grab ApS kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandskørselsopgaver.