54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Furesø

Skal du bruge en grab i Furesø Kommune? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om os og vores grab her på siden

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for grabbeopgaver i Furesø Kommune

ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med at løse opgaver med vores grab i Furesø Kommune. Vores pålidelige vognmænd har alle den rette erfaring til at løse både store og små grabbeopgaver. De kan endda grabbe alt fra sand, jord og grus til større ting som byggematerialer, affald og buske. Vi kan naturligvis også grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige områder. ABN Kran & Grab ApS løser med glæde grabbeopgaver for både virksomheder og private. Vi indgår gerne i faste samarbejder, og vi løser naturligvis altid vores opgaver til den aftalte tid. Dit projekt bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Vi har base i Hvidovre og rykker gerne ud til hele Furesø Kommune, fra Værløse til Farum og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud, hvis du skal bruge en grab i Furesø Kommune. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre former for vognmandsopgaver i Furesø Kommune?

ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at løse opgaver med vores grab i Furesø Kommune. Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig med at løse en lang række opgaver indenfor vognmandskørsel i Furesø Kommune. Udover en grab har vores moderne lastbil både kran, pallegafler, kroge og wirehejs. Vi kan derfor være meget fleksible, når vi skal hjælpe med at løse dine vognmandsopgaver. Vores smarte kran kan løse alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Så vi kan for eksempel hjælpe med at løfte tunge byggematerialer ind på din byggeplads. Læs mere om vores kran her. Vi kan også tilbyde containerkørsel, da vores lastbil har wirehejs. Containerkørsel kan eksempelvis være relevant ved nogle former for jordkørsel.

Kan ABN Kran & Grab ApS stå for bortskaffelsen af jord?

ABN Kran & Grab ApS kan både grabbe jord ind på din byggeplads og væk fra din byggeplads. Vi kan nemlig stå for bortskaffelsen af overskydende jord. Der er flere ting, man altid huske, når det kommer til korrekt bortskaffelse af jord. Som privatperson kan du bortskaffe jord på din lokale genbrugsstation, så længe det er under 1m3. Hvis du skal have bortskaffet mere end 1m3, skal det altid meldes til Furesø Kommune. Det samme gælder, hvis du har mistanke om, at jorden er forurenet. Så skal det altid meldes til Kommunen, uanset mængden, hvis jorden skal bortskaffes. Du kan melde bortskaffelsen af jord på Furesø Kommunes hjemmeside her. 

Hvad enten ABN Kran & Grab ApS skal stå for bortskaffelsen af din jord, eller løse en opgave med vores grab i Furesø Kommune, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder og arbejder derfor altid på, at du skal have den bedst mulige oplevelse.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Furesø Kommune

Her kan du finde tre årsager til, at du altid skal vælge ABN Kran & Grab ApS, når du skal bruge en grab i Furesø Kommune.

Vores vognmænd har den helt rette erfaring og ekspertise til at løse både større og mindre grabbeopgaver i Furesø Kommune.
ABN Kran & Grab ApS løser med glæde grabbeopgaver for både virksomheder og private i Furesø Kommune. Vi indgår gerne i faste samarbejder.
Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til affald, buske og byggematerialer, også hvis materialerne skal ind på svært tilgængelige steder.