54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Birkerød

Skal du bruge en grab i Birkerød? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS og vores arbejde med grab i Birkerød her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser opgaver med vores grab i Birkerød

Skal du bruge en grab i Birkerød? Så er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe. Vores pålidelige vognmænd har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse dine større og mindre grabbeopgaver på en hurtig og tryg måde. Vi kan grabbe alt fra sand, jord og grus til buske, affald og byggematerialer. Vi kan endda grabbe materialerne ind på svært tilgængelige områder, hvis du skulle have behov for det. Vi overholder naturligvis alle aftalte tidsrammer, så dit projekt ikke bliver forsinket på grund af os. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til både virksomheder og private i Birkerød. Så kontakt os i dag, hvis du har brug for en grab i Birkerød. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver i Birkerød?

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til at løse opgaver med vores grab i Birkerød, men det er ikke den eneste opgave inden for vognmandskørsel,  vi kan hjælpe dig med at løse. Da vores lastbil både har grab, kran, pallegafler, kroge og wirehejs betyder det, at vi kan være meget fleksible, når vi løser dine vognmandsopgaver. Vores kran kan løse alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Det betyder, at vi for eksempel kan hejse tunge byggematerialer ind på din byggeplads. Læs mere om vores lastbilskran her. Vi kan også tilbyde at stå for din containerkørsel, da lastbilen har wirehejs. Kort sagt kan vores moderne lastbil hjælpe dig med at løse din vognmandsopgave.

Kan ABN Kran & Grab ApS stå for bortskaffelsen af overskydende jord?

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare stå for at grabbe jord ind på din grund. Vi kan også stå for at bortskaffe overskydende jord. Der er en del ting man skal huske, når det kommer til korrekt bortskaffelse af jord. Hvis du skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Rudersdal Kommune. Hvis du mistænker, at jorden kan være forurenet, skal du altid melde bortskaffelse til kommunen, uanset mængden af jord. Du kan melde bortskaffelse af jord på Rudersdal Kommunes hjemmeside her. Forurenet jord skal altid transporteres i en lukket container. Så er der nemlig ingen mulighed for, at den transporterede jord kan forurene omgivelserne under transporten. Når du er kunde hos ABN Kran & Grab ApS, er du altid i fokus og i trygge hænder. Det gælder naturligvis både, når vi står for at transportere din jord, og når vi løser opgaver med vores grab i Birkerød.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner når du skal bruge en grab i Birkerød

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS er det rette valg til samarbejdspartner, når du skal bruge en grab i Birkerød.

Vores erfarne vognmænd kan grabbe alt fra sand, grus og jord til byggematerialer, affald og buske.
Vi løser med glæde grabbeopgaver for både virksomheder og private kunder i Birkerød. Vi indgår også gerne i faste samarbejder.
Når du er kunde hos os, er du altid i trygge hænder, hvad enten vi skal stå for transporten af overskydende jord, grabbe materialer ind på din grund eller løse en helt tredje vognmandsopgave for dig.