54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Allerød

Skal du bruge en grab i Allerød? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS og vores arbejde med grab i Allerød her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for grabbeopgaver i Allerød

Skal du bruge en grab i Allerød? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et vognmandsfirma med stor erfaring med at løse alle former for grabbeopgaver, store som små. Vores vognmænd har den helt rette erfaring og ekspertise, hvad enten du skal have grabbet jord, grus, sand eller større ting som byggematerialer ind på din grund. Vi kan endda grabbe materialer ind på svært tilgængelige steder. ABN Kran & Grab ApS har base i Hvidovre og rykker med glæde ud til hele Allerød Kommune, fra Høvelte til Lynge og alle byer derimellem. Kontakt os i for et godt og uforpligtende tilbud på din grabbeopgave i Allerød. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til at løse alle former for opgaver med vores grab i Allerød. Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig med at løse andre former for vognmandsopgaver. Vores smarte lastbil har udover grab også en kran, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse vognmandsopgaver for dig. Vores kran kan for eksempel løse alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om vores lastbilskran her. Da vores lastbil har wirehejs, betyder det, at vi kan tilbyde containerkørsel. Kort sagt, hjælper vi med glæde både virksomheder og private med at løse deres vognmandsrelaterede opgaver i Allerød.

Kan ABN Kran & Grab stå for bortskaffelsen af jord?

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare bruge vores grab til at levere grus, sand, jord og så videre. Vi kan også bruge vores grab til bortskaffelsen af for eksempel overskydende jord fra byggepladser og haveprojekter. Der er en del ting man skal huske, når det kommer til korrekt bortskaffelse af jord. Hvis du skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal det meldes til Allerød Kommune. Hvis du har mistanke om, at jorden kan være forurenet, skal bortskaffelsen altid meldes til Allerød Kommune. Det kan du gøre her. Forurenet jord skal altid køres i en aflukket container, så der ikke er mulighed for at kontaminere den omkringliggende natur på vej til bortskaffelsen. Du er i trygge hænder, når ABN Kran & Grab ApS står for bortskaffelsen af din jord. Det samme gælder, når vi løser opgaver for dig med vores grab i Allerød.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner når du skal bruge en grab i Allerød kommune

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS er den helt rigtige samarbejdspartner til at løse dine opgaver med vores grab i Allerød.

Vores erfarne vognmænd kan grabbe alt fra sand, jord og grus til affald, buske og byggematerialer ind på din grund, også selvom den er svært tilgængelig.
Vi løser gerne grabbeopgaver for både virksomheder og private og vi indgår gerne i faste samarbejder.
Vi kan sørge for, at overskydende jord bliver korrekt bortskaffet efter de gældende regler for bortskaffelse af jord i Allerød.