54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Kran København

Skal du bruge en kran i København? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud i dag. Vores erfarne vognmænd kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser dine kran opgaver i København

Når du skal bruge en kran i København, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os som din samarbejdspartner. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Det betyder, at når du skal have en vognmand til at stå for leveringen af tunge byggematerialer, der skal hejses ind på din byggeplads, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe.

ABN Kran & Grab ApS elsker glade kunder. Derfor overholder vi altid alle aftalte tidsrammer. Du bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Der kommer heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til private og virksomheder i hele Københavns Kommune. Så kontakt os i dag for et godt tilbud hvad enten du befinder dig i Brønshøj, Valby, Vanløse eller en bydel derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Det korte svar er ja. Selvom at vi er rigtige gode til at løse opgaver med vores kran i København, er det ikke den eneste vognmandsopgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse vognmandsopgaver for dig. Når du har brug for, at vi skal stå for en containerkørsel, er det ikke noget problem for ABN Kran & Grab ApS. Når du skal bruge en vognmand til at stå for kørsel med sand, grus, jord og så videre klarer vi det uden problemer. Vi kan grabbe materialerne ind på din byggeplads. Vores grab kan endda komme til svært tilgængelige steder. Vores grab kan naturligvis også grabbe større ting som buske og affald. Du kan finde en liste her over alle de services ABN Kran & Grab ApS tilbyder som vognmand i København.

ABN Kran & Grab ApS og oprydning af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS er ferme med en kran i København. Men det er faktisk ikke det eneste, vi er gode til. Vi er også rigtig gode til at stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er færdiggjort. Vi sørger naturligvis også for, at alt dit byggeaffald bliver bortskaffet. Når det kommer til korrekt bortskaffelse af byggeaffald, er der en del ting man skal huske. Bolius har skrevet en interessant artikel om emnet. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til at stå for oprydningen af din byggeplads kan du altid være helt sikker på én ting – nemlig at vi bortskaffer alt affald korrekt efter gældende regler. Vi har helt styr på reglerne, så du ikke skal bruge tid på dem. Hvis du har fyldt en container med affald, kan vi naturligvis også hente den. Læs mere om reglerne for byggeaffald i Københavns Kommune her.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller mere information om ABN Kran & Grab ApS er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Du finder kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til kran opgaver i København

Her kan du finde en opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner til kran opgaver i København.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter.
Vores erfarne vognmænd overholder altid alle aftalte tidsrammer, og du får ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side.
ABN Kran & Grab ApS løser kran opgaver for virksomheder og private i hele Københavns kommune, fra Brønshøj til Østerbro og alle bydele derimellem.